Matkapuhelin

0400 749 099

Sähköposti

sanna.koivisto@jokanainen.fi

Käyntiosoite

Ruukintie 37 | Seinäjoki

Pidätkö koko ajan pikkuhousunsuojaa tai sidettä sen vuoksi, että pissaa saattaa lirahtaa housuun? Oletko vähentänyt liikkumistasi? Lopettanut lenkkeilyn? Kartoitatko lähiseudun vessat yhtäkkisen pissahädän varalta? Oletko menettänyt kiinnostustasi seksiin lirahdusten pelossa? Kontrolloitko juomistasi, ettei tarvitsisi niin usein käydä vessassa? 

Virtsankarkailu on yleistä ja erittäin harmillista. Se nakertaa itsetuntoa ja sosiaalisia suhteita. Pissan karkailusta kärsivä selviytyy ostamalla vähä vähältä isompia siteitä ja rajaamalla menemisiä. Ajan myötä virtsarakko ottaa hallintavallan ja ihminen jää kakkoseksi. 

Mutta – Sinä voit tulla rakkosi herraksi jälleen! Usein virtsankarkailuongelmien taustalla on lantionpohjan toimintahäiriö. Urofysio Oy:lla on tarjolla uroterapiaa, joka koostuu lantionpohjan kuntouttamisesta biopalautteen ja elektroterapian keinoin. Uroterapia soveltuu virtsarakon toimintahäiriöiden: pidätyskyvyn, tyhjenemisen, yli- / aliaktiivisuuden ongelmien kuntouttamiseen. Se toteutetaan sarjahoitona (10–15 krt). 

Uroterapiaan pääsee kätilö-terveydenhoitajan tekemän kartoituskäynnin kautta. Voit tulla kartoitukseen myös ilman lääkärin lähetettä. 

Suositellut julkaisut